حضور ستاد توسعه فناوری های آب و انرژی در دومین نمایشگاه و همایش حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی

معرفی توانمندی‌ها و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان فناور و شتاب‌دهنده‌های حوزه آب و انرژی و شبکه‌سازی میان اجزای اصلی زیست‌بوم فناوری در حوزه آب و انرژی در صنعت پتروشیمی

دومین نمایشگاه و همایش حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی با حمایت مادی و معنوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار گردید.

    •  
    • حضور ستاد توسعه فناوری های آب و انرژی در دومین نمایشگاه و همایش حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی 
       
      براسـاس برنامـه‌ریـزی­هـای به‌عمـل آمـده، در جهـش دوم پتروشـیمی، درآمد ایـن صنعت در سـال 1400 به 25 میلیـارد دلار و در سـال 1404 با جهـش سـوم صنعـت پتروشـیمی، به 37 میلیارد دلار خواهد رسـید که موجـب ارتقا جایگاه ایـران و قرار گرفتن در زمره 5 کشور نخسـت دنیـا در حـوزه تولید فرآورده‌های پتروشـیمی خواهد شـد.

      در سال جاری و در ادامه مسیر تحقق برنامه‌های از پیش تعیین شده، دومین نمایشگاه و همایش حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی در تاریخ ۲۷ لغایت ۲۹ بهمن ماه سال ۱۳۹۹ در جزیره کیش برگزار گردید.

      ستاد توسعه فناوری‌های حوزه آب و انرژی، در راستای شناسایی چالش‌ها و نیازهای فناورانه صنایع و سازمان‌ها از یک‌سو و معرفی توانمندی‌ها و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان فناور و شتاب‌دهنده‌های حوزه آب و انرژی از سوی دیگر و با هدف شبکه‌سازی میان اجزای اصلی زیست‌بوم فناوری در حوزه آب و انرژی، در این نمایشگاه مشارکت نمود.

      هم‌چنین، یک کانتر نیز برای مرکز نوآوری پژوهشگاه صنعت نفت اختصاص یافت تا در مورد چگونگی حمایت از استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های فناور مستقر در این مرکز (در راستای برنامه ­های ستاد توسعه فناوری‌های حوزه آب و انرژی) به تشریح فعالیت­های خود بپردازد.

      در طول برگزاری همایش سه عنوان نشست تخصصی با عناوین: 1- نقش حمایتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در توسعه فناوری‌های صنعت پتروشیمی 2- نقش شتاب‌دهنده­ های حوزه انرژی در زمینه پتروشیمی نوآور 3- نقش تامین بازار فناوری در حمایت از ساخت داخل در صنعت نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در مرکز همایش­های کیش با حضور دبیر ستاد و متخصصان و صاحب­نظران و مدیران عامل بسیاری از شرکت­های پتروشیمی برگزار گردید.

      شناسایی حوزه­ های اولویت­ گذاری در یافتن راهکارهایی جهت تداوم ارتباط بین شرکت­های دانش بنیان و صنعت پتروشیمی و انعقاد قرارداد و تفاهم نامه جهت پیشبرد تقاضا محور صنعت پتروشیمی، از جمله مواردی بود که در این نشست‌های تخصصی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

      هم‌چنین از هشت شرکت دانش‌بنیان و هشت شرکت پتروشیمی­ که در همایش اول قرارداد منعقد کرده بودند با اهدای لوح تقدیر و تندیس با حضور دکتر شریف‌زاده، دکتر پاک سرشت و مهندس زردویان تقدیر به‌عمل آمد.

      در این نمایشگاه بیش از 63 تفاهم‌نامه میان شرکت­های حاضر در نمایشگاه و پتروشیمی ­ها در حوزه ­های کلیدی و فناورانه به امضا رسید.

 
کلمات کلیدی
//isti.ir/ZLPq