کارگاه تخصصی "ممیزی انرژی با درجه سرمایهگذاری در ساختمان: ارایه دستاوردها و بررسی چالشها" برگزار شد
«پروژه بهینهسازی انرژی و محیط زیست در ساختمان»، کارگاه «ممیزی انرژی با درجه سرمایهگذاری در ساختمان: ارایه دستاوردها و بررسی چالشها» را با ارائه مشاوران بینالمللی پروژه دکتر دیرک شویده، متخصص انرژی و ساختمان پایدار و دراژن نیکولیک، مشاور بازار بهینهسازی انرژی پروژه و با حضور شرکتهای خدمات انرژی برگزار کرد.
همایش دو روزه توسعهی کسب و کار شرکتهای خدمات انرژی برگزار شد
• پروژه بهینهسازی انرژی و محیط زیست در ساختمان» و «انجمن شرکتهای خدمات انرژی ایران»، همایش دو روزه «توسعه کسب و کار شرکتهای خدمات انرژی» را با حضور ذینفعان دولتی، شرکتهای خدمات انرژی و مدیران و کارشناسان ساختمانهای پایلوت برگزار کردند.
مراسم افتتاح مرکز نوآوری و فناوری آب محیط زیست و انرژی (آما) توسط دکتر ستاری
روز سه شنبه 9 مهرماه 98، مرکز نوآوری و فناوری آب، محیطزیست و انرژی (آما) توسط دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و دکتر زینب حمیدزاده مشاور ایشان و دستیار توسعه زیستبوم نوآوری حوزه انرژی، در محل پژوهشکده علوم و فناوری انرژی شریف به صورت رسمی افتتاح شد.
حمیدزاده: "حضور بانوان متخصص در توسعه فناوری های حوزه انرژي شتاب می یابد."
نشستی صمیمی با حضور حمیدزاده مشاور امور بانوان معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و تیمهای دوره پیششتابدهی مرکز نوآوری و فناوری آما با محوریت بانوان در محل این معاونت برگزار شد.
نیروگاه 10 مگاواتی خورشیدی شهرستان لارستان به شبکه متصل شد
نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی منطقه کورده شهرستان لارستان استان فارس به شبکه سراسری برق کشور متصل شد.
نخستین نیروگاه خورشیدی مگاواتی زنجان به شبکه سراسری متصل شد
در راستای توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر کشور، اولین نیروگاه خورشیدی هفت مگاواتی استان زنجان در شهرستان ابهر به شبکه سراسری برق کشور متصل شد.
سرمایه گذاری ۳۳۰ میلیارد دلاری هند در انرژی تجدید پذیر
دولت هند اعلام کرد که در یک دهه آینده برای دستیابی به اهداف استفاده از انرژی تجدید پذیر، ۳۳۰ میلیارد دلار در این بخش سرمایه گذاری خواهد کرد. هند برای تداوم رشد اقتصادی به شدت درصدد گسترش ظرفیت تولید انرژی خود است و در این راستا قصد دارد تا سال ۲۰۳۰ ظرفیت تولید انرژی تجدید پذیر خود را به ۵۰۰ گیگاوات یا ۴۰ درصد از ظرفیت کل تولید انرژی ارتقاء دهد.
چین خورشید مصنوعی میسازد.
حرارت خورشید مصنوعی چین ۱۰۰ میلیون درجهی سانتیگراد است. این حرارت شش برابر بیشتر از حرارت مرکز واقعی خورشید است. دانشمندان بر این باورند که این حرارت نمونه ایده آلی از همجوشی هستهای است، اما نکته مهمتر برای آنها حفظ این حرارت برای مدت طولانی است.
بین درآمدها و هزینه های صنعت برق تعادلی برقرار نیست
مرکز پژوهش های مجلس در گزارشی با عنوان «چالش ها و راه کارهای رونق تولید در سال ۱۳۹۸، بخش برق» موانع و چالش های بخشی صنعت برق را با هدف دستیابی به رونق تولید احصا و راهکارهای بهبود آن بررسی کرده و می گوید شرایط اقتصادی صنعت برق از نظر هزینه نهاده های تولید برق و درآمدهای حاصل از فروش برق، به نحوی است که بین درآمدها و هزینه های صنعت، تعادلی برقرار نیست.
فراخوان مجله ایران اکونومی به مناسبت بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی الکترونیک و کامپیوتر (ایران الکامپ ۲۰۱۹)
قابل توجه شرکت ها و سازمان ها : شماره اختصاصی مجله ایران اکونومی به مناسبت الکامپ 2019 منتشر خواهد شد